Position: sygdoms > kræft >

typer af kirurgiske handsker

   Operationshandsker er meget ligesom lægernes undersøgelse handsker , bortset fra at de er af højere kvalitet og er dyrere . Disse handsker er slidt for at forhindre spredning af bakterier eller infektion , mens kirurgen udfører en operation . De kommer steriliseret og pakket i par . Kirurgisk handsker er lavet af forskellige materialer .

Latex Handsker


Den latex handske , fremstillet af naturgummilatex , er en mangeårig , populært valg . Det giver fremragende taktile følsomhed , så kirurgen kan føle sig vej gennem proceduren. Latex også giver en komfortabel handske . De er også meget elastiske , hvilket gør dem nemme at sætte på . Men fordi et stigende antal mennesker har latex overfølsomhed eller allergi , der findes alternativer .

polyisopren Handsker


Hvis kirurgen eller patienten har en latex følsomhed , er polyisopren handsker anvendes typisk . Polyisopren er et syntetisk materiale med en molekylestruktur meget lig den, af gummi , bortset fra at det ikke indeholder de skadelige proteiner i latex , som forårsager en reaktion hos nogle . Karakteristika og ydeevne polyisopren handsker svarer til dem, der foretages af latex . Disse handsker er de dyreste .

Neopren Handsker


Et andet alternativ til latex er neopren , en mere økonomisk løsning end polyisopren . Neopren er også et syntetisk materiale . Det er ofte valget for kirurgiske handsker , når latex er ikke en mulighed . Selv om det er en egnet erstatning for latex i mange henseender , er det ikke så elastisk . Ligesom latex og polyisopren handsker , der er neopren handsker til rådighed med en polymer belægning på indersiden for at gøre påtagning af handsker lettere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------