Position: sygdoms > kræft >

voksen tonsillektomi post - op oplysninger

   En tonsillektomi er en kirurgisk procedure, der kræver fjernelse af tonsiller for dem med kroniske tonsil infektioner . Voksne , der underkastes denne kirurgiske procedure har typisk en længere restitutionsperiode end børn

Risici


Blødning er den vigtigste bekymring, når en voksen har en tonsillektomi . Blødning er normalt lige efter tonsillektomi er udført , men blødning, som er overdrevne eller optræder efter syv dage er mere alvorlig . Lad din læge kender blødning, som forekommer overdrevet eller stopper ikke i sig selv. Dehydrering er et fælles problem efter operationen , og opstår, fordi patienten ikke drikker nok væske .

Smerter /hævelse


Fjernelse af mandlerne gennem kirurgi er ofte smertefulde . Læger ordinere en mundtlig smertestillende medicin , der skal træffes efter operation og i flere uger bagefter . Undgå dehydrering er med til at mindske smerter og blødning . Hævelse af tunge og drøbel er almindeligt efter en voksen tonsillektomi og normalt aftager et par dage efter operationen .

tilbagebetalingsperioden


Voksne normalt komme ud af en tonsillektomi i 10 til 20 dage . At have en tonsillektomi vil kræve tid fri fra arbejde . Voksne, som har et skrivebord job ofte føler sig i stand til at vende tilbage til arbejdet inden for en uge til 10 dage . Anstrengende job kræver ekstra tid fra for at undgå øget blødningstendens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------