Position: sygdoms > kræft >

ansigtsløftning alternativer

   Plastikkirurgi kræver avancerede kirurgiske færdigheder og ekspertise , og ifølge Consumer Guide til plastikkirurgi, de gennemsnitlige omkostninger ved en ansigtsløftning er mellem $ 6. 000 og $ 15. 000. Denne omkostning består af en anæstesi gebyr , en facilitet gebyr og en kirurg honorar samt opfølgning . Mange kvinder overveje alternativer til at have en ansigtsløftning .

Facial Øvelser


Facial øvelser er en naturlig forsøg på at fjerne sagging hud og undgå behovet for en ansigtsløftning . Ifølge Natural Living for kvinder, " Face øvelser menes at hjælpe tone og stramme , med en udvidelse musklerne og fremme produktionen af kollagen sammen med at give øgede blodcirkulation . " Denne metode kræver kvinder til praksis op til 15 minutter af ansigtet øvelser om dagen , afhængigt af programmet valgt.

Botox Kosmetiske


Botox Kosmetiske blev indført i 2002 . Det er en botulinum toxin , der er godkendt af FDA , der sprøjtes ind i musklerne i ansigtet . Botox Kosmetiske praler med, at dette receptpligtige lægemidler er " bruges til at forbedre udseendet af moderate til svære rynker mellem øjenbrynene i mennesker 18-65 år af alder for en kort periode . " Botox Kosmetiske skal administreres regelmæssigt for at forhindre fremkomsten af rynker .

Wrinkle Cremer


rynke cremer indeholder ingredienser , der kan forbedre udseendet af fine linjer og rynker . Se efter disse ingredienser : Retinol , hydroxy syrer , Coenzym Q10 , kobber peptider , Kinetin , og te ekstrakter. Ifølge Mayo Clinic , kan disse ingredienser resultere i " beskedne forbedringer i rynker . " Også , at forhindre fremkomsten af rynker dag-til- dag , beskytte din hud mod solen ved at bruge produkter med indbygget i solcreme , skal du bruge fugtighedscreme og ikke ryge .

Laser Face Lift

Laser ansigtsløftning er en procedure, hvor en kuldioxid laser fjerner hudområder , der er beskadiget og rynket. Dette medvirker til at minimere forekomsten af fine linier og rynker uden at løfte ansigtet . Den fokuserer på de " udsatte " områder omkring øjnene og munden . Laser ansigtsløftning prale , at fordelene ved den procedure, i forhold til ansigtsløftning er , at der er meget lidt blødning og minimal post-kirurgi ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------