Position: sygdoms > kræft >

bariatric kost fødevarer

   fedmekirurgi er vægttab kirurgi . Gastrisk bypass og lap band kirurgi er begge typer af fedmekirurgi . Denne type operation begrænser mængden af mad en person er i stand til at forbruge , så han er tvunget til at ændre hans spisevaner . Den kost ændre sig efter fedmekirurgi kan være svært at tilpasse sig , så har en liste over acceptable fødevarer hjælper overgangen .

Væsker


For en uge umiddelbart efter operation , kan en patient kun forbruge væsker . Maven er meget følsom efter operationen , så vil overtryk give problemer . Patienterne rådes til at drikke vand , bouillon og nærende saft i løbet af ugen-lang periode. Det er vigtigt, at patienter tår disse væsker og ikke nedsvælge dem . Ernæringsmæssige ryster arbejde godt, fordi de vil lægge en passende mængde kalorier i systemet .

purerede Foods


Når den første uge efter operationen slutter , patienten kan overgangen til purerede fødevarer . Yoghurt, ost og æg er stærkt anbefales , fordi de er højt proteinindhold . Enhver fødevare , der forbruges i løbet af anden uge efter operationen skal purerede i en blender , så der er ikke nogen stumper . Maven er stadig meget følsom over for tryk i denne tid , er så solid , ublandet fødevarer er ikke tilladt .

Soft Foods


Når den anden uge af overvægtige kost er slut , kan patienterne begynde at spise blødt , tyggetabletter fødevarer . Hytteost , konserverede frugter , ris og pasta er eksempler på fødevarer , der er bløde , men stadig er nødt til at blive tygget . Hvis patienten beslutter sig for at spise noget hårdere , som kød , skal de først pur¨¦ det i en blender .

Solid Foods

I denne sidste etape , kan en patient endelig begynde at spise fast føde . Det er vigtigt for patienterne at fortsætte med at spise fødevarer, der er lavt sukkerindhold , samt fedtfattig . Frugt , grøntsager og fisk er alle acceptable fødevarer . Fedmekirurgi hjælper mennesker til at føle fyldigere hurtigere , men hvis patienterne fortsætter med at spise fed mad , selv efter følelsen fuldt ud, vil de begynde at tage på i vægt igen . Det anbefales , at en bariatriske patient spiser kun 1. 400 kalorier om dagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------