Position: sygdoms > kræft >

dyb underafkølet anholdelse

   Deep hypotermiske anholdelse henviser til en medicinsk procedure under operationen der køler kroppen , sænker blodtrykket og hæmmer blodcirkulationen til et stop . Kirurger anvende denne procedure for hjerte- operationer og neurokirurgi

Historie


I slutningen af 1950'erne , at bekymring for den toksiske effekt af ekstern pumpe oxygenators bruges på hjerte-lunge maskiner overbevist Dr. Charles Drew of Westminster Hospital i London udvikle en anden teknik med hypotermi at stoppe blodcirkulationen i hele den periode åben hjertekirurgi . Hans teknik er produceret en tilstand af suspenderet animation i patienten og få postoperative respiratoriske problemer . Siden da har kirurger forfinet det og fabrikanter har forbedret udstyr til kardiopulmonal bypass operation .

Bruger


Heart kirurger bruge denne teknik, når de har brug for at operere direkte på hjertet eller roden af aorta arterie . Neurokirurger vedtaget denne teknik til at behandle hjernen aneurismer .

Risici


Alle operationer bære konklusion samt postoperativ risici . Den primære , og sjældne , risikoen for denne gang afhængige teknik er hjerneskade forårsaget af mangel på ilt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------