Position: sygdoms > kræft >

fordelene ved organdonationer

   Ikke alle er født med organer , der vil tage dem gennem et helt liv . Titusinder af mennesker med helbredsproblemer er placeret på venteliste hvert år for organer , der kan redde deres liv . For disse mennesker er at finde en organdonor matche et spørgsmål om liv og død . Mange af dem ikke gør det, fordi efterspørgslen langt opvejer udbuddet. At blive en organdonor har fordele for både modtager og donor .

Gem Lives


Organdonation redder tusindvis af mennesker hvert år . Dem, der deltager i organdonation , når deres død ved at registrere med deres lokale afdeling af motordrevne køretøjer og dem, der vælger at blive levende donorer direkte påvirke livet for de mennesker, der får deres organer eller væv .Ifølge FN Netværk for organudveksling hjemmeside , der var mere end 108 tusind mennesker venter på organer i slutningen af september 2010. Omkring 13 mennesker dør hver dag venter på en organdonation . Nogle af disse liv vil blive reddet , hvis flere mennesker er villige til at deltage i en organdonation program .

Mindske Familie Greif


Ifølge Health første hjemmeside , en tendens familier til at udholde den sørgende processen lettere , når en elsket den ene er en organdonor . Tanken om, at deres familiemedlems død vil resultere i noget positivt for en anden person giver komfort under en vanskelig tid . Hvis du er en organdonor og vide , at din familie vil modtage denne trøst takket være din generøsitet , så kan det være en trøst for dig i livet så godt.organmodtagere har en ny chance på livet , der kan give modtageren familie til at nyde mange år endnu sammen og sende dem tilbage til en mere normal eller højere livskvalitet , i henhold til Health første hjemmeside .

føle dig godt tilpas


Selv om der er masser af grunde til at donere organer til gavn for andre , så glem ikke om, hvad det kan gøre for dig . Det er OK at give dig selv et klap på ryggen . Det handler om at give liv til dem, som måske ikke har ellers levet uden dig , er noget , der vil gøre du føler dig godt om dig selv . Vide, du har gjort noget godt for dine medmennesker kan berige dit liv , selv hvis din gode gerning vil ikke komme til at bære frugt i mange år fremover . Du skal blot tilmelde dig programmet betyder, at du har gjort din side.For dem , der bliver levende donorer , såsom at give op en nyre til en anden , der har brug for det , gør det muligt donor for at se det gode de har gjort . En levende donor også forkorter ventelisterne , i henhold til University of Maryland Medical Center .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------