Position: sygdoms > kræft >

hvad er en bryst eksplantat ?

   En bryst eksplantat er fjernelsen af implantater i brysterne . Der er flere grunde til, at kvinder har denne operation , uanset om kosmetik og sundhedsrelaterede . Denne ambulant kirurgi tager normalt en time eller mindre

Årsager til en eksplantat


Der er mange grunde til, at kvinder vælger at få bryst eksplanteret . Disse omfatter et brud eller utæthed i et implantat , ændringer i form eller størrelse , ændringer i arvæv omkring et implantat eller sundhedsspørgsmål såsom infektion og brystkræft .

Operationen


Breast eksplantat kirurgi er udført under anæstesi . Et snit er lavet omkring areola eller under brystet , så kirurgen kan få adgang til og fjerne implantatet . Den arvæv , eller kapsel , omkring implantatet er ofte fjernet . Denne procedure kaldes en capsulectomy .

Recovery


Breast eksplantat kirurgi er en ambulant procedure med en kort restitutionstid . De fleste patienter er i stand til at vende tilbage til deres normale aktiviteter inden for et par dage , med fuld helbredelse tager kun et par uger . Nogle kvinder kan opleve tristhed eller depression som følge af den ændrede udseendet af deres bryster .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------