Position: sygdoms > kræft >

hvad er en ileostomi pose ?

   En ileostomi udføres , når tyktarmen er ikke længere i stand til at udføre sine normale funktioner . I en ileostomi , der kaldes en åbning af en stomi er konstrueret til at forbinde tyndtarmen til huden , så fækal materiale, der skal udvises fra kroppen uden tyktarmen hjælp

Hvordan en Ileostomi Bag Works


Den ileostomi pose klæber til huden , som regel på højre side af kroppen , og er vandtæt . Det filtrerer gas for at holde posen fra hævelse og bliver synlige under tøj , og også deodorizes . Ileostomi poser kan være permanent eller midlertidigt , afhængigt af den tilstand , der nødvendiggør brugen af dem.

Tomme og ændring


Ileostomi sække skal tømmes og ændres flere gange om dagen , helst når tarmene er ikke aktive , og når posen er en tredjedel fyldt. Tasker skal tømmes før fjernelse , forseglet i en affaldspose og smides i papirkurven . Deodoranter og sprays er tilgængelige for at skjule lugte , når der skiftes posen .

Skin Care


Den selvklæbende plade af en ileostomi pose skal passe stramt rundt om stomien for at forhindre, at huden kommer i kontakt med afføring sagen . Lækage kan forårsage hudirritation . Stomien skal rengøres regelmæssigt . Mens nogle blødninger omkring ydersiden af stomi er normal , blod fra inde i kroppen er grund til at se en læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------