Position: sygdoms > kræft >

hvad er ulemperne ved organdonation ?

   donere dine organer kan redde liv og i høj grad forbedre den generelle sundhed af en person . Træffer beslutningen om at donere dine organer , mens du stadig lever , kan have både fordele og ulemper følelsesmæssigt og endda fysisk . Da donere dine organer er en afgørende beslutning kun du kan gøre på egen hånd, er det vigtigt at blive informeret om eventuelle problemer , der måtte opstå når de bliver involveret i denne type procedure .

følelsesmæssige traumer


Efter at være udsat sådan en traumatisk hændelse og procedure for at donere et organ , kan du opleve vrede , fjendtlighed og måske endda post-traumatisk stress syndrom , også kendt som PTSD . Depression og angst kan danne efter en donation , som kan kræve vejledning , da du kan være bekendt med de resultater, eller har svært ved at håndtere den helbredende proces . Patienter undertiden også lider selvværd og krop tillid problemer ved at miste et organ eller undergår en anden væsentlig fysisk ændring af deres organer . Organdonation koster også penge for donor , som kan have en betydelig indvirkning på ens økonomiske udsigter og besparelser .

fysiske komplikationer


At være en levende donor kan omfatte eventuelle fysiske risici og komplikationer såsom infektioner , nerveskader og selv post-op komplikationer . Efter en organdonation , kan patienter opleve smerter i temmelig lang tid under healing . I nogle tilfælde kan blødning opstå sammen med andre problemer , såsom risikoen for nyresvigt , infektioner og endda en brok-alt afhængig af orgel er du donere , og de risici , der er baseret på dig individuelt . Diskuter de risici af den enkelte donation i samarbejde med din læge for fuldt ud at informere dig før donation procedure . I nogle sjældne tilfælde kan levende organdonorer potentielt dø af at donere organer --- men som med alle andre traditionelle kirurgi , der er altid risici .

mislykkedes Transplantation


I nogle tilfælde kan transplantater simpelthen ikke arbejde med donor og modtager, hvilket kan føre til følelsesmæssige traumer for begge parter . Efter at have gennemgået en så vanskelig og stressende procedure med din krop , hvis transplantationen ikke det kan tage en massiv vejafgift på dit udsyn og følelser med den overordnede donorprocessen . Rådgivning kan hjælpe med at klare via en sådan en traumatisk begivenhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------