Position: sygdoms > kræft >

hvad gør psykologer kigge efter i bariatriske ?

   Fedmekirurgi udføres på meget overvægtige mennesker med henblik på vægttab . Denne procedure indebærer at reducere størrelsen på maven ved kirurgisk fjernelse af en del af det , omdirigering af tyndtarmen , eller implanterer en medicinsk udstyr

Evaluering


Ifølge National Institutes of Health , psykologiske vurderinger af potentielle patienter er som regel administreres , men der er ingen standard tests på dette tidspunkt . Patientens psykiske egnethed til håndtering af stress af større operation, og efterfølgende ændringer i spisevaner og kropsstørrelse er evalueret.

udelukkelsesmuligheder


I henhold til Veteran 's Administration fedmekirurgi Workgroup , mulige undtagelser for fedmekirurgi er aktive psykose eller indlæggelse for psykose i det foregående år . Andre udelukkelser er en historie om selvmordsforsøg og tilstedeværelsen af stof- misbrug lidelser . Arbejdsgruppe foreslår også en gennemgang af den kommende patientens historie af at overholde en medicinsk behandling , herunder at holde aftaler og følge instruktioner . Patienter, der har en dårlig historie i disse områder betragtes som en høj risiko for proceduren .

hurtigst muligt


Problemer , der kan resultere i forsinket kirurgi , indtil yderligere vurdering , omfatte dårligt kontrolleret psykisk sygdom , et alvorligt binge-spiseforstyrrelser , og et ustabilt socialt miljø , som det fremgår af hjemløshed og mangel på social støtte . En anden faktor, der kan resultere i forsinkelser er meget lavt niveau af personlig motivation eller accept af det personlige ansvar , da disse er nødvendige for en vellykket kirurgisk resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------