Position: sygdoms > kræft >

hvordan brystforstørrelse arbejde ?

  

Ting at overveje før der gribes til Kirurgi


Brystforstørrelse , også kendt som en mammaplasty , er en kirurgisk operation for at forstørre en kvindes bryster . En kvinde kan beslutte at gennemgå denne form for kirurgi , fordi hun ikke er tilfreds med sin nuværende buste størrelse . Graviditet , amning og endda alder , kan alle bidrage til ændringer i bryst størrelse og form . Generelt som en kvinde aldre , hendes bryster hænge på grund af kræfter tyngdekraften . Men der er mange ting at overveje , før de undergik nogen form for kirurgi . Der er visse risici , som infektion , ardannelse , afvisning eller endog døden . Der er andre mindre invasive alternativer , som kan bidrage til at forbedre form, størrelse og tonen i dine bryster . For eksempel kan bryst øvelser hjælper til at løfte og lidt forstørre brysterne , fordi brystmuskulaturen give brysterne yderligere støtte . Breast laser kirurgi kan løfte og stramme brysterne , hvilket giver dem en større og mere op løftes udseende . Kvinder med meget små bryster kan også vælge at bære en bh med nogle polstring . Nogle kvinder har også rapporteret gode resultater med naturlægemidler brystforstørrende piller .

finde en læge


Nogle kvinder er stadig ikke tilfredse med den ikke-kirurgiske muligheder for at forstørre deres bryster , så de vælger brystforstørrelse . Det første skridt i processen er at finde en god plastikkirurg . Spørg nogen du kender til en anbefaling eller rådføre sig med American Society of Plastic Surgeons for en henvisning. Det næste skridt i processen er at mødes med lægen for en høring . Kirurgen vil foretage en undersøgelse og kontrol anamnese at afgøre, om patienten er en god kandidat til brystforstørrelse . Hvis patienten har en hjertelidelse eller allergi over for visse lægemidler , kan lægen beslutte ikke at gøre operationen .

operationen


På dagen for operationen en kvinde vil rådes til ikke at spise eller drikke mindst otte til 10 timer før operationen . Hendes blodtryk og andre vitale vil blive kontrolleret før operationen som en ekstra sikkerhedsforanstaltning . Hun vil ændre sig til en kjole , og så rådes til at stå , mens kirurgen bruger en sort markør for at trække på hendes bryster . Kirurgen vil derefter markere de områder , hvor han vil være at skære eller løfte væv . Lægen vil derefter overlader det til krat -profil for kirurgi .

Kvinden vil derefter blive taget direkte til en operationsstue , hvor operationen skal finde sted. Medicinske assistenter vil have alle de kirurgiske redskaber rengøres , steriliseret og klar til at gå . Kvinden vil derefter blive sat under generel anæstesi og falder i søvn . En standard brystforstørrelse vil tage omkring 1-3 timer afhængig af , hvilken type procedure .

Omkostninger og forskellige procedurer

Prisen for brystforstørrelse er ret dyrt , afhængigt af typen af proceduren . For eksempel læger kan indsætte implantatet gennem et snit over navlen , areola , under brystet eller selv gennem armhulen . Den mest normale procedure indebærer indsættelse af implantatet gennem en lille indsnit under areola . Denne type brystforstørrelse koster $ 7. 000 til $ 10. 000 i gennemsnit .

Lægen stiller et snit omkring en tomme eller så længe under areola . Efter indsnit er lavet lægen vil skabe en lomme til implantatet for at gå i. Han vil arbejde på det ene bryst ad gangen. Plastic omslutter for implantat er foldet op til at passe ind i hullet . Det er da klemt sig igennem og fladtrykt på plads direkte under eller oven på brystfinner muskler . De fleste kvinder vælger implantatet skal placeres under musklen for en mere jævn tonet look . Saltopløsning er derefter gradvist pumpes ind i implantatet , indtil den ønskede størrelse er opnået . Silikoneimplantater er allerede fyldt , så hvis kvinden har valgt denne type implantat vil det blot blive klemt inde i bittesmå snit og sætte på plads af lægen . Efter operationen er færdig kvindens bryst vil være omviklet med es bandager og hun vil derefter blive hjul til opvågningsstuen .

Recovery fra brystforstørrelse kan være en lang og smertefuld proces . Brysterne vil i første omgang være højere og over tid vil de naturligt falde til et mere naturligt niveau . De første to uger er det mest smertefulde og smerten fortsætter med at lære i løbet af seks til otte uger. Læger rådgive patienterne ikke at gøre nogen tunge løft i tillæg til hvile og drikke væsker så ofte som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------