Position: sygdoms > kræft >

kunstige hjerteklapper ventiltyper

   klapfejl er kendetegnet ved den manglende af en bestemt ventil i hjertet . Denne alvorlige tilstand kan føre til sundhedsmæssige komplikationer og død hvis de ikke behandles ordentligt , og kan korrigeres ved teknikker, der går fra blot administrere medicin til at fuldføre kirurgisk ventil udskiftning . Valve udskiftning sker ved at udskifte en af hjerteklapperne med en af de mange typer af kunstige hjerteklapper : en mekanisk udstyr eller endda en biologisk ventil fra hjertet af et dyr eller donor .

Bur Kuglehane


Bur kuglehaner er mekaniske hjerteklapper , der bruger en silastic ( silikone-plast ) kugle indersiden af en metal bur til at fungere som en kugleventil . Når blodet pumper ind i bolden , det bevæger sig op i buret , så blodet igennem og derefter afregner tilbage i ringen for at lukke ventilen . Denne type af mekanisk ventil varer i årevis , men der er risiko for at tillade blodpropper til at danne , hvilket øger risikoen for blodpropper flytte til andre dele af kroppen eller blokering hjertet. American Heart Association har i en 2009 artikel, som bur bold kunstige hjerteklapper ikke længere implanterede og de tusindvis af patienter med bur kugleventiler kræver regelmæssig undersøgelse .

Hældning Disk Valve


Den vippe disk ventil , eller monoleaflet ventil , er en enkelt ring anbringes i hjertet kammer , der har en central disk , der roterer på en metal akse . Ligner en hætte udstødningsventil på en muskel bil , denne ventil fungerer ved at tillade tryk blodet at strømme gennem hjertet i den ene retning og kun roterer 60 til 80 grader . Denne rotation åbner to huller i hjertet kammer , der tillader blodet at flyde igennem, men som med alle andre mekaniske hjerteklapper , er risikoen for at tillade blodpropper til at danne løber . Den generelle trade- off med mekaniske ventiler er, at brugeren skal gennemgå anti-koagulation ( blodets størkning ) behandlinger for at holde ventilen i sikker stand.

Bileaflet Valve


En bileaflet ventil er simpelthen en vippe disk ventil med disken tvedelt i halvcirkler . Disse er vedlagt som hængsler og tilføje en ekstra blænde til ventil til i alt tre åbninger . Når tryk blod rammer ventilen , de to halvdele af cirklen fold væk fra ventilen ringen og lade blodet til at flyde ind i tre åbninger , før ventilen klapper lukke igen. Mekanisk ventil svigt i en bileaflet ventil kan stadig give et af de to cirklen halvdele til at fungere normalt , eventuelt udvide udskiftning tid .

Bioprosthetic Valve

En bioprosthetic ventil er en hjerteklap taget fra en gris , ko eller menneskers donor og transplanteres ind i modtagerens hjerte . Fordelene ved at bruge en biologisk -baseret ventilen over en mekanisk ventil er det faktum at størkne er mindre tilbøjelige til at danne , hvilket resulterer i et liv uden konstant anti-koagulation medicin . Men den anden side af mønten viser en funktionel protese liv på omkring 10 til 15 år ( mod de 20 til 30 år af mekaniske ventil funktionalitet . ) Bioprosthetic hjerteklapper kan stentet eller stentless ( forstærket med et rør i hjertet ) , og kan installeres ved hjælp kikkertoperation hos patienter med høj risiko for infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------