Position: sygdoms > kræft >

livsstil lift alternativer

   Den Lifestyle Lift er en procedure , der er designet til ansigtet opstrammende og udføres under lokalbedøvelse . Den tid, det tager for inddrivelse generelt tager en uge , men det kan tage længere tid på grund af formildende omstændigheder . Nogle patienter foretrækker måske at få generel anæstesi , betaler lavere omkostninger eller måske ikke være i stand til at finde en læge i deres område for at udføre denne procedure . Der er flere Lifestyle Lift alternativer, som også giver ansigtet opstrammende .

Minimal Access Craniel Suspension ( MACS )


Den minimale Access Craniel Suspension ( MACS ) løft skaber en kort indsnit foran øret og hæver den sagging ansigtstræk ved at suspendere dem i en lodret retning fra oven . Huden er mindre rejst under denne procedure , som resulterer i mindre risiko for nerveskade og blødning .

S-Lift


S-Lift er også kaldet den lille ansigtsløftning og er designet til at give patienter med en ansigtsløftning til nederste tredjedel af patientens kinder og ansigt . Denne teknik bruger ultrasoniske liposculpting der er laser -støttede , hvilket strammer huden og fjerner overskydende fedt fra hage , kinder og hals . En S- formet indsnit er lavet foran øret at udføre denne procedure . Denne procedure er ideel til personer i alderen 30 og 50 år gammel med mild til moderat slaphed i ansigtet og på halsen region , og som er ved godt helbred . De fleste patienter kan forvente at genoptage deres normale aktiviteter i fire til fem dage .

Platysma SMAS delsen ( PSP )


Den Platysma SMAS delsen ( PSP ) ansigtsløftning er en procedure, hvor målet er at skabe balance mellem det æstetiske resultat og restitutionstid med proceduremæssige invasiv . Ifølge Journal of Plastic , rekonstruktiv og æstetisk kirurgi ( JPRAS ) , har denne procedure vist sig at give reproducerbare resultater og høj tilfredshed . Denne teknik er også erhverves let af æstetiske kirurger med mindre erfaring .

Minimal Incision Facelift

I forhold til en standard ansigtsløftning , den minimale snit ansigtsløftning giver patienterne med fordel vende tilbage til arbejdet før baseret på hurtigere heling , færre hævelse , mindre risiko og mindre væv forstyrrelser . År senere , kan patienterne sikkert tilbage til lægen for touch-ups eller kan vælge at forfølge et fuldt ansigtsløft uden indblanding . Denne procedure er ideel til patienter, der er yngre eller mere aktive og ønsker at opnå forfriskende resultater uden intensiv kirurgi , at en fuld ansigtsløftning kræver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------