Position: sygdoms > kræft >

præoperativ pleje bilaterale knæalloplastik

   Bilaterale knæalloplastik indebærer at have begge knæ væsentlige dukket . Under operationen , er overfladen af femur overtrukket med metal , mens slutningen af tibea , også kendt som skinnebenet , er dækket af plastic . Dette gør overfladen af knæet glattere , så knæet til at bøje nemt. Der er en række foranstaltninger, der bør træffes , før de undergik en bilateral knæalloplastik

Test


Før en bilateral knæalloplastik , vil patienten gennemgå en række tests . Disse har til formål at sikre, at patienten er fysisk forberedt til operationen . En blodprøve vil der være behov for at finde en blod match i tilfælde en transfusion er nødvendig efter operationen , og at sikre patientens blodprøve er normal . X-stråler og test vil også blive gjort for at sikre, at hjerte- og respiratoriske systemer fungerer godt nok til at håndtere operationen . Patienten kan også blive spurgt, om han ønsker at donere blod . Hvis han er enig , så han kan gives jerntilskud til at tage indtil operation.

Vurderingerne


I tillæg til medicinske forsøg , vil patienten blive vurderet af en sygeplejerske til at forklare postoperativ pleje . En socialarbejder vil også vurdere , om nogen særlig behandling eller udstyr vil være behov for i patientens hjem efter operationen . En fysioterapeut vil redegøre for eventuelle øvelser , der kan være behov for at forberede patientens knæ for en operation .

Anæstesi


En anesthesiologist vil mødes med patienten for at diskutere anæstesi metoder under operationen. Dette er en vigtig del af den præoperative processen som form af anæstesi vil blive fastlagt i delvis ved en medicin patienten øjeblikket . Generel anæstesi på et bilateralt knæalloplastik vil sætte patienten til at sove , mens en lokal spinal bedøvelse vil følelsesløs i benene .

helbredstilstande

Patienten kan blive bedt om at få en tand check op før en bilateral alt knæ udskiftning kirurgi . Dette skyldes en tidligere tandlæge betingelser , der bliver smittet også kan fremkalde en infektion på operationen site . Det er vigtigt at fastholde tandpleje i den præoperative periode . Patienten vil også blive bedt om at fremlægge en liste over medicin hun tager , og vil blive bedt om at stoppe med at tage medicin , der indeholder acetylsalicylsyre mindst to uger før operationen .

Mad og Drikke

Nogle fødevarer og drikkevarer kan give problemer med anæstesi anvendes i kirurgi . Efter din konsultation med en anæstesilæge vil anæstesi hos din hospital giver en liste af mad og drikkevarer at undgå.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------