Position: sygdoms > kræft >

ringfinger kirurgi

   Den ringfinger er den fjerde finger på den hånd , der tæller opad fra tommelfingeren . Ekstremiteter , såsom fingre er særligt udsatte for skader og skader , og ofte skal gennemgå operation for at korrigere akut , samt kroniske , betingelser

Pauser og brud


pauser eller brud i ringen fingre ofte brug for kirurgi som et middel . X-stråler er truffet for at fastslå , hvilken type brud , samt hvor mange led er involveret, og i hvilken grad . Hvis en støbt eller skinne ikke er nok til at holde fingeren på plads , kan små ben skal indsættes under en operation med henblik på at støtte helingen .

karpaltunnelsyndrom


Karpaltunnelsyndrom er en almindelig årsag til ringfinger kirurgi , selv om dette ofte indebærer opererer på resten af hånden så godt. Nervus nerve , som er ansvarlig for sensation i halvdelen af ringfingeren , kan blive beskadiget ved gentagne håndled bevægelser , og kan forårsage følelsesløshed og snurren i ringfingeren .

Vægtøgning


Til tider signifikant vægtøgning er årsag til brug for kirurgi på en ringfinger . Det er muligt for en patient at blive så overvægtige , at normal fjernelse af en ring eller et bryllup band umulig . Kirurgi kan være nødvendigt at reducere finger hævelse , eller til at skære væk en del af ringen indlejret i fingeren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------