Position: sygdoms > kræft >

tips til heling efter visdomstænder udvinding

   En visdom-tandudtrækning kan forlade dig følelsen ondt i temmelig lang tid . Tandkødsvævet vil typisk helbrede i omkring en måned , men du bliver nødt til at gøre et par ting for at hjælpe dig helbrede i løbet af denne tid . Tag din læge til råds , og få nogle hvile i de få dage efter operationen og derefter lette din smerte , kontrollere din blødning og holde området rent , indtil dit tandkød er fuldt helet.

lindre smerten


Lægen vil give du smertestillende medicin for en grund . . . en visdom-tandudtrækning procedure gør ondt bagefter ! Lindre smerten ved at tage din smertestillende medicin på regelmæssig basis som foreslået . Dental Frygt Central foreslår at bruge ibuprofen og undgå noget med aspirin , da dette kan fortynde blodet .

Du kan også vælge at sove i en oprejst stilling ved stabling flere puder under dit hoved . Dette vil bidrage til at mindske smerter og mindske hævelse så godt.til at kontrollere eventuelle uønskede smerter under måltiderne , holde sig til bløde fødevarer såsom smoothies , supper og yoghurt . Dette vil bidrage til at forhindre eventuelle smerter forårsaget af tygge eller mad fast i stikkene , hvor din visdom tænder engang var .

Styr Blødning


En gazeforbinding bruges typisk på operationsstedet for at kontrollere blødning og opsuge overskydende blod og spyt . Ændre denne gaze så ofte som nødvendigt ( typisk hver time i de første par dage ) . Når du først sætte gaze i , tyder på Dental Frygt Control bidende ned for pres for at kontrollere blødning .Undgå at børste tænder i ryggen for de første par dage af healing og i stedet bruge en mund skyl . En tandbørste anvendt for meget kan fjerne blodprop , der er danner ( og nødvendigt for healing ) og forårsage overdreven blødning .

Keep it Clean


Hold området , hvor dine visdomstænder blev fjernet pæn og ren . Dette vil hjælpe dig med at undgå en infektion eller problemer på grund af bakterier . Der er flere måder at holde området rent , første , skyl munden ( selv om det ikke skylles for de første 24 timer efter operation) med varmt saltvand hele dagen ( efter måltider ) for at hjælpe med at rense området og få noget mad partikler ud af Deres stik . Særlige munden skylninger eller skylning sprøjter undertiden ordineret af lægen til at hjælpe med at rense området så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------