Position: sygdoms > kræft >

traditionelle LASIK vs brugerdefinerede LASIK

   LASIK øje kirurgi genopretter perfekt eller næsten perfekt udsyn til dem med synsproblemer . Mens Proceduren svarer til tidligere typer af refraktiv øjenkirurgi , LASIK bruger lasere til at reducere eller forbedre den fælles vision spørgsmål

Sådan LASIK Works


I LASIK øjenoperation , en kirurg skaber en lille cirkulær snit i patientens hornhinden . En laser er derefter brugt til at fjerne nogle af vævet i hornhinden og omforme dem . Denne omlægning af hornhinden bedre fokuserer lys ind i øjet og på nethinden , som giver mulighed for en klarere vision

Typer af LASIK


Der er to hovedtyper af LASIK : . traditionelle og sædvane. I traditionel LASIK , før indgrebet udføres , er øjet måles manuelt , meget gerne en monokel recept . Custom LASIK operation indebærer måling øjet med særlig kortlægning udstyr, der bruger lys til at oprette en tre-dimensionel kort over øjet .

Fordele


Både de traditionelle og brugerdefinerede LASIK forbedre en patients vision . Traditionel LASIK korrigerer astigmatisme , og forbedrer nærsynethed og langsynethed hos patienten. Custom LASIK korrigerer de samme problemer med synet som traditionelle , men forbedrer andet øje , herunder blænding reduktion og dobbeltsyn .

Spørgsmål

Alle kirurgi indebærer risici . Selv om der er risici involveret i både traditionelle og brugerdefinerede LASIK , custom LASIK har en reduceret risiko for komplikationer som følge af den unikke kortlægning af øjet , der tager individuelle form og struktur i betragtning . Traditionel LASIK er stadig mere populært valg , men på grund af de generiske øjet måling, ikke alle er en kandidat , og det kan ikke arbejde på dem med usædvanlige øje figurer eller aberrationer .

Omkostninger

Fordi det indebærer kostbar teknologi og er en mere detaljeret proces , kan Custom LASIK koste op til dobbelt så meget som traditionelle LASIK og afhængig af patienten, kan resultaterne være de samme . Kontakt din øjenlæge at afgøre, hvilken LASIK er den rigtige for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------