Position: sygdoms > kræft >

Leica M525 F20 specifikationer

   Leica M525 F20 er manøvredygtig kirurgisk mikroskop anvendes under operationer at give sundhedspersonale optik , de har brug for at udføre deres arbejde . Med en manøvredygtig står for plast , rygsøjlen og neuro kirurgi , er Leica M525 F20 velegnet som en multi -purpose kirurgisk værktøj . Den kirurgiske mikroskop kombinerer brugervenlighed med Leica 's ekstraordinære optiske teknologi , hvilket gør det et uvurderligt redskab for enhver hospital eller operationsstuen .

Illumination


Leica M525 F20 har to uafhængige 180W xenon bue-lampe belysning systemer . Dette sikrer, at under brug , hvis man skulle slå fejl, vil den anden lygtes stadig funktionelle . Kirurgen skal bare trykke på en kontakt for at aktivere den anden lygtes og vil være i stand til at afslutte operationen .

BrightCare


BrightCare er en teknologi udviklet af Leica som en sikkerhedsforanstaltning for at bruge det instrument med brænde ofrene . Det kontrollerer produktionen af belysning på patienten , mindske intensiteten af lyset som mikroskopet er rykket tættere på patientens krop. Lysstyrken er justeret som arbejder afstanden er ændret .

Leica zoom videomellemstik


Denne funktion af Leica M525 F20 har tre optiske zoom muligheder for at tage mikroskopiske video af kirurgi og overføre den til en større skærm til kirurger at se. Det giver et nøjagtigt billede af specifikke områder , således at selv de mindste snit vil blive gennemført præcist og sikkert .

styreelektronik

Den styreelektronik er en grafisk brugerflade , der giver op til 10 programmerbare bruger-specifikke konfigurationer . Kirurger kan også vælge at indtaste specifikke konfigurationer til plast , ryg og neuro operationer

Power Supply

Leica F20 Stand kræver en strømforsyning på 100-. 240 VAC ( volt vekselstrøm , 50/60 Hz , 500 VA ( volt vekselstrøm ) . Dette er det minimum aktuelle nødvendige til at drive anlægget .

vægt og højde

Leica M525 F20 vejer 504-lbs og er i stand til at gennemføre en tilbehør belastning af 14- lbs . Ved transport enheden , mindste højde er 75,5-inches .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------