Position: sygdoms > kræft >

Sådan køber du Hydrocodone

   Hydrocodone ( undertiden stavet forkert, da Hydrocodine ) er en opiat , som også kan betegnes som et narkotisk . Det har to primære medicinske formål , som er at genopleve flere niveauer af smerte eller at undertrykke en hoste

Typer


Hydrocodone kommer i tre former : kapsel , sirup og løsning . Behovet for medicinen vil afgøre , hvorledes det er blevet taget . Det anbefales normalt at være administreret hver fire til seks timer , efter behov .

Prescription


Da Hydrocodone er en narkotisk , skal du bruge en recept fra lægen , før du kan købe det . Det er ikke til rådighed i håndkøb og er ulovligt at købe eller besidde , hvis du ikke har en passende recept . Hvis du har en kappe hoste eller oplever smerte , kan du besøge et hospital eller din primære sundhedstjeneste læge for at se om hun anbefaler Hydrocodone eller en lignende medicin .

Cost


Omkostningerne vil variere afhængigt af tre ting . Den første er, om du har forsikring , den anden er , hvem din forsikring udbyder er, og den tredje er dækningen og co- betaler , som er en del af din plan . Desuden vil koste også svinge , hvis du køber en generisk versus en varemærke- medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------