Position: sygdoms > kræft >

avanceret hjerte- kirurgi

   Avanceret hjertekirurgi udføres operationen på hjertet og de dermed forbundne blodkar i brysthulen . Det er normalt udføres af kirurger , der er at korrigere anomalier i hjertet , herunder hjerteklap udskiftninger, medfødte hjerte misdannelser og aortaaneurismer

medfødte hjertefejl


Medfødte hjerte misdannelse forekommer under fjerde gennem ottende uge af første trimester af graviditeten . Hjertet har fire kamre-højre atrium , venstre atrium , højre ventrikel og venstre hjertekammer-som er adskilt af en septum . Medfødte hjerte misdannelser i septum omfatte atrielle septumdefekter defekt , ventrikel septal defekt og patent ductus arteriosus , som alle er korrigeret med kirurger med henblik på at få tilstrækkelig blod pumpet gennem hjertet og ind i kroppen .

hjerteklap udskiftning


hjerteklapper kontrollere mængden af blod der pumpes gennem hjertet kamre . Når ventiler bliver stive og dysfunktionelle , det påvirker blodgennemstrømningen i hele kroppen og får hjertet til at forstørre . Cardiothorasic kirurger normalt erstatte en eller flere af de fire ventiler i hjertet , som omfatter mitral , trikuspidal , pulmonic og aorta ventiler .

Uddannelse


Avanceret cardiothorasic kirurger er en af de mest kvalificerede kirurger i medicin . Uddannelse til at blive en generel kirurg tager en medicinsk grad med en yderligere fem år i opholds-og specialuddannelse i cardiothorasic kirurgi for en yderligere to år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------