Position: sygdoms > kræft >

grunde til abort

   Abort , om den juridiske , er en kontroversiel og følsom praksis af medicinsk afslutning af en graviditet . Ifølge WebMD , er der lige over 1 millioner lovlige aborter om året i USA . Ikke enhver graviditet er sikker eller ideel til den gravide kvinde . Der er sociale , etiske og medicinske årsager til aborter , afhængig af den gravide kvindes tilstand , status , udsigtspunkter eller livsstil .

Voldtægt /Incest


Et af de mest grundlæggende og bredt accepteret begrundelse for en abort er en graviditet som følge af voldtægt eller incest . Kvinder, der bliver gravide ved hjælp af incest eller seksuel samleje med et medlem af deres straks familie risikerer at få et barn med betydelig medicinske problemer på grund af indavl . Hvis en kvinde bliver gravid efter at være blevet offer for voldtægt , AbortionFacts. com mener en abort traume -relaterede . Perspektiver på seksuel og reproduktiv sundhed , en medicinsk tidsskrift , hedder det, at mindre end 2 procent af kvinderne at få aborter citere voldtægt eller incest som deres grund .

Uønsket graviditet også led


En uønsket graviditet betyder , at forældrene ikke havde til hensigt at undfange et barn eller ikke kan ordentligt passe et barn . Prævention fejl er en almindelig årsag til abort , efter WebMD . Perspektiver på seksuel og reproduktiv sundhed er undersøgelsens resultater viser , at et stort antal kvinder, der får aborter har mange personlige eller familiemæssige grunde for at have abort. Nogle af disse årsager omfatter ustabile relationer , misbrug ægtefæller , økonomisk ustabilitet eller manglende evne til at støtte barnet og job eller uddannelse, forpligtelser , der ville forhindre tilstrækkelig opmærksomhed til barnet .

Teen Graviditet


WebMD hedder det, at 30 procent af teenagere , der bliver gravide abort . Kvinder under 18 år , der får aborter ofte retligt er forpligtet til at få deres forældres tilladelse for at få en . Gravide teenagere ofte afslutte deres graviditet , fordi de er for unge og kan ikke økonomisk støtte deres børn . Der er også data , ifølge WebMD , der viser teen mødre ofte ikke færdiggøre deres uddannelse . At få et barn under 18 år kan drastisk ændre en persons liv og ændre hendes fremtid .

medicinske problemer

Der er mange medicinske grunde til abort . Kvinder med HIV , røde hunde eller andre livstruende sygdomme risikerer at videregive deres helbredsproblemer til deres børn , selv om ikke alle børn født af HIV-positive forældre blive inficeret . Kvinder med svækket nyrer , lever eller hjerte risikerer deres liv for at føde og til tider vælger abort for at forhindre at dø i barselssengen. Komplikationer ankommer med et barn som graviditet uden for livmoderen eller toxemia nogle tilfælde føre til abort for at undgå personskade eller død for moderen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------