Position: sygdoms > kræft >

hjerte- anæstesiologi

   Kardiale anæstesiologi , som leveres af en certificeret hjerte anesthesiologists, der bruges til at berolige patienter i hjerteoperation . Administration cardiac anæstesi adskiller sig fra mange andre operationer i den type skærme, bruges under cardiac procedurer. Risikofaktorer også variere med hjerte anæstesiologi sammenlignet med andre kirurgiske indgreb

Risici


Hjerte anæstesiologi adskiller sig fra andre former for anæstesi , fordi monitorer er påkrævet under operation for at opretholde en patients blodtryk og puls . Med hjerte anæstesi , kan de fleste patienter anbringes på kardiopulmonær bypass eller en hjerte-lunge pumpe under den kirurgiske procedure , der kan føre til komplikationer såsom stød eller hjerteanfald efter operationen . Chancerne for komplikationer afhænger primært af den underliggende hjertet af patientens tilstand .

reducere risici


Selv om risikofaktorer varierer for den enkelte , kan visse ting gøres for at reducere den potentielle risikofaktorer . Det er vigtigt ikke at ryge , fordi rygning øger komplikationer under operationen på grund af effekten af nikotin på blodkar . Holde underliggende sygdomme sådan har forhøjet blodtryk og diabetes under kontrol kan også hjælpe med at reducere komplikationer med hjerte anæstesi . Konsultere en læge om disse forhold , før de undergik en procedure , der kræver hjerte anæstesi .

Cardiac anesthesiologist Uddannelse


Træning til hjerte- anæstesiologi kræver en medicinsk grad efterfulgt af en generel anæstesiologi hjemsted og specialuddannelse i hjerte- anæstesiologi for yderligere et år . Cardiac anesthesiologist er en del af operationsstuen team , som omfatter hjerte- kirurger , intensiv pleje sygeplejersker og uddannede teknikere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------