Position: sygdoms > kræft >

hvad er en scleral spænde ?

   Scleral krumning er en kirurgisk procedure til at reparere en nethindeløsning . En nethinden bliver adskilt , når det løsner sig fra det underliggende væv . Som en følge heraf er nethinden frataget ilt og næringsstoffer , og dette kan resultere i permanent synstab . En scleral spænde reattaches nethinden og hjælpemidler i healing

Beskrivelse og Formål


Typisk en sclera spænde består af silicium svamp eller gummi eller i sjældne tilfælde metal . Det er placeret enten rundt eller på en del af eyeball. The sclerale spændet reducerer interne diameter i øjet lagt pres på nethinden . På denne måde , er nethinden tvunget til at overholde tilbage til sin oprindelige position , fremme heling af nethindeløsning .

Proceduren


Ifølge Mayo Clinic , er en sclera foldning procedure består af flere trin , afhængig af sværhedsgraden af nethindeløsning . For det første er patientens elever udspilede , og hun er administreret bedøvelse . Dernæst kirurgen udfører en vitrectomy , hvis hans opfattelse af de skader, er blokeret af blødning . Forud for implantering spændet , cryopexy eller laser fotokoagulation bruges til at generere arvæv . Dannelsen af arvæv forhindrer lækage og hjælper forsegle distance . En silicium spænde er så enten placeres langs hele omkredsen af øjet eller i et afsnit bestemmes ud fra sværhedsgraden af brudstedet .

Mulige komplikationer


The University of Michigan Kellogg Eye Center websted peger på, at potentielle komplikationer af scleral spænde kirurgisk procedure omfatter blødning , grå stær , dobbelt syn , glaukom og glaslegemet hemorrhages .

Recovery

Recovery fra scleral foldning operation kan tage flere måneder . Generelt operationen er en succes , men i nogle tilfælde kan en ny operation være nødvendig. Desuden , langsigtede risici omfatter synstab og blindhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------