Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forhindre osteolyse af den samlede hofte

   Osteolyse refererer til svækkelse eller forringelse af knoglen som følge af en total hofte-udskiftning procedure . Metallet leder af hoften stamceller gnider mod polyethylen Cup i hofteskålen resulterer i slid og ælde . Små partikler bryde ud i kroppen , provokerer kroppens immunsystem til at bekæmpe den udenlandske vragrester , som om det var en infektion . Immunsystemet kan begynde at spise væk knoglen omkring implantatet som følge heraf. Osteolyse er en af de største årsager til hofte implantatsvigt . Betingelsen af implantatet skulle afhænge af den livsstil den enkelte
1 .
Se efter tegn og symptomer på osteolyse og søge behandling og medicin fra lægen , hvis nødvendigt for at mindske smerter og behandle betingelsen . Symptomer kan omfatte hovedpine , svimmelhed , kvalme og mavebesvær og muskelsmerter . Nogle lægemidler kan omfatte bisfosfonater , som genererer ny knogle celler hurtigere ; steroider kan reducere ledsmerter og hævelse
2
Tag jævnligt aftaler med din læge for at modtage regelmæssige røntgenstråler og analyser . check knogler og implantater .

3 .
Tag D-vitamin , hvis din osteolyse er forårsaget af kræft . Dette vil forhindre knogler fra yderligere svækkelse .
4 .
Skift din kost . En sund kost kan forebygge osteolyse og mindske smerter forbundet med hofte udskiftninger . For eksempel rapporten nogle total hofte-udskiftning patienter, smerte er mere intens , når der er mere vægt for kroppen at bære . Hvis du er overvægtige eller svært overvægtige , vil din kropsvægt øge presset og svække dine knogler .
5 .

Undgå aktiviteter , som kræver, at du står eller bære tunge ting . Dette kan have en negativ indvirkning på knoglerne .
6 .
Motion , men ikke overbelaste dig selv . Overdrevne og stor effekt motion , såsom løb , bør undgås, da de kan øge dine chancer at knogler vil svække og bryde . Prøv moderate aktiviteter såsom at gå rask . Tal med din læge og beslutte om en liste over øvelser, som du sikkert kan gøre uden at forårsage skade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------