Position: sygdoms > kræft >

pleje af en patient med jejunostomy & en gastrostomi tube

   At placere et påfyldningsrør direkte ind i maven kan være nødvendigt , hvis patienten er alvorligt mangelfuld i næringsstoffer , inddrive fra kirurgi , eller lider af en kronisk sygdom . Denne proces er ikke kompliceret , og medicinsk teknologi har gjort betydelige forbedringer , der giver patienten til bad og iført behageligt tøj mens en påfyldningsrør

Perkutan Endoskopisk Gastronomi


En perkutan endoskopisk gastrostomi , eller PEG , placerer en slange direkte ind i maven under lokalbedøvelse . Røret er indsat endoskopisk gennem munden og førte ned i jejunum , som er i tyndtarmen . Fra dette punkt , er røret bringes ud til bugvæggen . En PEG tube er ideelt, hvis patienten har brug for sondeernæring i mere end tre eller fire uger .

Perkutan Endoskopisk Jejunostomy


En perkutan endoskopisk jejunostomy eller pej , kan finde sted efter den indledende PEG røret er indsat , og abdominal stomi har helet . En pej anvendes til på længere sigt ernæringssonde .

Yderligere Care


Den røret skal rengøres dagligt for at undgå irritation og infektion . Hvis patienten er bevidstløs , er det vigtigt at beskytte røret , så det ikke bliver trukket udNogle gange infektioner opstår, efter at røret er fjernet . dog , antibiotika typisk imødegå dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------