Position: sygdoms > kræft >

Hvor meget koster LASIK koste ?

   LASIK øje kirurgi er en relativt smertefri og billig operation, der kan hjælpe dig se væsentligt bedre, hvis du har en korrigerende vision problem . Selv om det ikke er billigt at få operationen udført , nogle betragter det som en interessant pris , hvis vejning omkostningerne ved at udskifte kontakter og briller over span et helt liv

LASIK Kirurgi


LASIK står for Laser-Assisted In Situ keratomileusis , og det er der en hurtig operation , der ændrer hornhindens form permanent ved hjælp af en bøde laser . Laseren skærer en flap i hornhinden , åbner øjet , og udsætter stroma . Laseren så fordamper det stroma , og hornhindeflap er udskiftet. Ikke alle mennesker vil få gavn af en LASIK- øjenoperation , men din kirurg vil kunne afgøre , om det vil hjælpe dig .

LASIK Omkostninger


Som med enhver medicinsk procedure , kan omkostningerne variere afhængigt af den læge , der udfører operationen , placeringen er det udført i , og den anvendte teknologi . Selv om den økonomiske udvikling vil ændre priser en anelse , ifølge en rapport fra All About Vision , den gennemsnitlige omkostning for LASIK i 2010 er mellem $ 1. 580 og $ 2. 170 pr øje .

Bargain svindel


Mange steder vil annoncere chokerende lave priser for LASIK øjenoperation , men de ofte ikke omfatter udgifter , såsom efterbehandling , og opfølgning udnævnelser . Også , oplad LASIK kirurger passende baseret på deres uddannelse og ekspertise , så overveje, hvor de billige tilbud kan være , der kommer fra , før du gå denne vej , da dit syn kan blive værre , hvis LASIK operation er udført af en person med utilstrækkelig uddannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------