Position: sygdoms > kræft >

Hvordan kontrollerer jeg Mærkbarhedstærsklen med en pacemaker ?

  Læger indsætte pacemakere inden patienterne for at kontrollere deres hjerteslag . Uregelmæssig hjerterytme kan skyldes en misdannelse , en ulykke eller endda et hjerteanfald , som kan føre til mange problemer såsom åndenød og træthed . Pacemakere en ideel løsning til denne knibe . Følsomheden af en pacemaker hedder evne til enheden for at finde hjertet egen arbejdsevne og til at yde bistand efter behov . Således læger nødt til at kontrollere grænseværdien for følsomheden på en midlertidig pacemaker regelmæssigt .
1 .
Optag patientens naturlige hjerteslag sats . Gentag dette mange gange og tage gennemsnittet af aflæsningen , at du kommer for at bevare nøjagtighed. Optagelse den mest præcise værdi af patientens hjerterytme spiller en afgørende rolle i hele processen , for ellers pacemakeren ikke vil være i stand til at regulere patientens hjerterytme .
2 .
Sæt hastigheden af pacemakeren til en værdi 10 slag mindre end patientens hjerterytme . Bring mA til den laveste værdi mulige . Det mA er den mængde spænding leveret til musklen , målbare i milli-ampere . Sørg for , at mA er reduceret til det laveste værdi , før du flytter til næste trin .

3 .
Sno følsomhed knappen skive i en uret måde for at indstille følsomheden niveau en højere værdi . Hold dreje på knappen , indtil den sensing lys indikatoren holder op med at blinke . Den sensing lys indikator begynder at blinke , når den er i sensing mode . Men ved at sætte følsomheden drejeknappen på en højere værdi , går pacemakerens følsomhed over afsløre patientens hjerterytme ned .
4 .
Sno følsomhed dial i urets retning , faldende den numeriske værdi . Hold vride i urets retning , indtil den sensing lys indikatoren begynder at blinke igen . Den værdi, hvortil de føle indikatoren begynder at blinke , er kendt som tærsklen . Bemærk denne værdi , og derefter indstille følsomheden ringe til en værdi , som er det halve af den følsomhed tærskelværdien . For eksempel , hvis du er etableret tærsklen værdi som 6 så er du nødt til at indstille følsomheden ringe til en værdi af 3 mV ( milli-volt ) .

gode råd og advarsler • Du bør tjekke følsomhed rating regelmæssigt .
 • Kontroller batterierne regelmæssigt og udskift dem efter behov uden forsinkelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------