Position: sygdoms > kræft >

fælles organdonation myter

   Organdonation og-transplantation redder og forbedrer liv hver dag, men nogle mennesker er på vagt over for at blive organdonorer , fordi fælles myter om processen . Lad ikke myter og urbane legender om organdonation skræmme dig væk fra at blive en donor . Det er en reguleret , sikker og livreddende praksis . For at blive en organdonor , så tal med din familie om dine ønsker og tilmelde dig for det, når du får dit kørekort . Når ordene " Organ donor " er på din licens , det lader læger bruger dine organer i tilfælde af din død .

jeg Uegnet til at donere


Nogle mennesker tror, de er uegnede til at donere deres organer af forskellige årsager. Hvis du er under 18 år , kan du blive en organdonor , men du skal have dine forældre eller værge samtykke . Der er ingen aldersgrænse for donation enten . Ældre og ældre medborgere ofte stadig råder over en velfungerende organer , der kan redde menneskeliv . Hvis du er i dårligt helbred eller har sygdomme , kan nogle af dine organer fortsat anvendes . Visse sygdomme som kræft og HIV gøre forhindre dig i at blive en organdonor .

Kun få organer kan blive doneret


En anden myte om organdonation er, at kun nyrer , lever og hjerter kan være transplanteret , men dette er ikke pågældende sag. Andre organer , at folk behøver at medtage lungerne, bugspytkirtlen og endda tarmene . Lægerne kan også transplantation væv som sener , knogler , hud og øjne til at forbedre eller redde folks liv .

Læger vil ikke forsøge at gemme mig , hvis jeg forurettede


Folk bekymrede organdonation tror, at hvis de bliver en organdonor , medicinske fagfolk og hospitaler vil ikke forsøge at redde deres liv, hvis de er skadet . En læges opgave er at redde folks liv . De forsøger at redde enhver skadelidt, ens og uden hensyn til tilstand eller mulig organdonation . Hvis du dør , kan lægerne holde dig på livet støtte til at holde dine organer levedygtige , men ikke hvis din familie misbilliger .

Jeg vil ikke kunne få en ordentlig begravelse

Kirurger kan fjerne organer og væv uden drastisk skæmmende kroppen . Afdøde personer, der donerer organer ikke altid har lukket kiste begravelse . Morticians kan forberede kroppen , som de ville enhver afdød , at opretholde en normal og fredfyldt udseende til begravelsen .

det er imod My Religion

Nogle mennesker tror, at organdonation er imod deres religion . Ifølge MayoClinic. com er organdonation ikke imod nogen verdens største religion . I virkeligheden er det betragtes som en handling af goodwill og næstekærlighed over for dine medmennesker . At hjælpe andre ved at spare deres liv er godkendt af alle verdens religioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------