Position: sygdoms > kræft >

fordelene ved en c - sektion

   En kejsersnit eller C-sektion er en proces af fødsel , hvor lægen giver barnet ved at gøre et snit i bugvæggen og livmoderen af moderen i modsætning til en vaginal fødsel , hvor barnet kommer ud gennem fødselskanalen . Nogle gange kan en C-sektion blive en nødvendighed på grund af visse komplikationer med en graviditet , men de fleste kvinder vælger en C-afsnit på grund af nogle opfattet fordele i forhold til vaginal fødsel .

Smerter


Barsel er en smertefuld , rodet oplevelse, som kan indebære mange timers veer og skubbe på den del af moderen til at hjælpe barnet kommer ud hurtigere . Rektal eller vaginal ripping , hvor skeden eller endetarmen er revet af presset på den fra barnet som den forsøger at gøre sin vej ud , er en fælles begivenhed . Denne betingelse er ganske smertefuld og kræver ofte sting for at lukke rive . Bortset fra dette , kunne en breech arbejdskraft , hvor barnet ikke er placeret korrekt til levering , føre til komplikationer med leveringen . Dette er en oplevelse , som nogle kvinder hellere vil undvære , og så gå til en C-sektion , som er en temmelig enkel procedure .

Control


Nogle kvinder kan lide at have kontrol over tidspunktet for deres levering . En af fordelene ved et C-sektion er der en dag kan blive afsat til levering af barnet . Et af tegnene på forestående arbejde er , når vandet går i stykker, når dette sker på et offentligt sted , kan det være noget pinligt på grund af pletter fra Gush af fostervand, ville en planlagt C-sektion undgå dette .

Privacy


Nogen der har oplevet fysisk fødsel ved, at det er absolut ikke den mest private oplevelse for mor, som er placeret i en udsat position med læger og sygeplejersker konstant kontrollere niveauet af dilation , en proces, som kan gå på i mange timer . Nogle kvinder også finde de faktiske fødsel at være en krænkelse af privatlivets fred , fordi de er nødt til at blive udsat for læger og sygeplejersker, som bidrager til opfyldelse af baby . Tiden for et C-sektion er kortere , da det er ovre i løbet af få minutter .

Sikkerhed på Baby

Nogle komplikationer med leveringen kan kræve, at fødselslægen at træffe beslutning om at have en nødsituation C-sektion for at redde livet for barnet eller moderen . Sådanne problemer er , når der er fosteret eller navlestrengen har pakket sig omkring barnet og kvæle den tilførsel af ilt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------