Position: sygdoms > kræft >

grunde til at vælge en c - sektion

   A kejsersnit , eller C-sektion , er en kirurgisk procedure , der anvendes til at fjerne et barn fra en gravid kvindes mave . Dette generelt opstår, når en kvinde oplever problemer under graviditeten og kan ikke levere barnet vaginalt . Ifølge National Institutes of Health , omkring en ud af fire kvinder afleverer deres børn gennem en C-sektion på grund af en række komplikationer .

barnets holdning og /eller størrelse


Nogle gange en baby kan være for stort eller beliggende i den forkerte position under fødslen for sikkert at flytte gennem fødselskanalen , som gør en C-sektion nødvendigt i overensstemmelse med whattoexpect . com . Hvis en mor har fået markant mere vægt end anbefalet under graviditeten , kan det medføre, at barnet skal have for høj en fødselsvægt , der skal leveres vaginally . Det samme problem kan følge, når en mor er gravid med flere babyer .På samme tid, hvis barnet er i en breech position ( Butt først) og ikke kan flyttes i livmoderen , skal en C-sektion udføres at fjerne barnet så godt.dog gået i stå arbejdskraft er den mest almindelige årsag kvinder gennemgår C-sektioner , ifølge Mayo Clinic . Når dette sker , en kvindes arbejdskraft pludselig stopper skrider frem, signalering mulige komplikationer . Det er noget , der kan ske , hvis livmoderhalsen ikke åbner bred nok under fødslen , for eksempel , ikke at tillade tilstrækkelig plads til barnet til at passere gennem vaginalt .

Sygdomme og medicinske spørgsmål


Selv om barnets størrelse og holdning er fine , kan en sygdom eller medicinsk problem påvirker leveringen af barnet så godt, og muligvis bringe barnets liv , hvis der ikke er leveret gennem C-sektion .Hvis moderen har en helbredstilstand såsom diabetes , hjertesygdomme eller lungesygdom , kan en C-sektion anbefales at nedsætte mulige komplikationer under fødslen , i henhold til Mayo Clinic . Eller , hvis moderen har genital herpes eller hiv /aids , levering via C-sektion kan mindske muligheden for at overvælte disse sygdomme for barnet .Medical spørgsmål kan opstå før og under fødslen , så godt. Hvis et spørgsmål med moderkagen opstår , hvor det dækker livmoderhalsen under fødslen , eller det løsner fra livmoderen før AM , der kan føre til alvorlige problemer så godt, hvis barnet er leveret vaginally .Det samme er tilfældet for en baby , der kan lide udviklingsmæssige problemer. En C-sektion anbefales også til spædbørn , der for eksempel har overskydende væske i hjernen ( hydrocephalus ) , for at sikre en mere sikker leverance .

Forrige C-afdeling og Tilvalg C-afdeling


En vordende mor , der havde en C-sektion under en tidligere graviditet kan have en C-sektion , når hun leverer hendes næste barn . Dette kan opstå, fordi de indsnit under operationen ofte kan efterlade svage steder i livmoderen , i henhold til NIH . Disse svage punkter nogle gange give problemer, hvis en kvinde forsøger at føde vaginalt i fremtiden .Der er også tilfælde , hvor kvinder , der har haft C -profiler i fortiden vælge C-sektioner i deres nuværende graviditet for at undgå komplikationer , der kan opstå i løbet af en vaginal levering helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------