Position: sygdoms > kræft >

hår laser oplysninger

   Mennesker ofte bruger barbering eller voksbehandling teknikker til at slippe af med uønsket hår , men disse metoder normalt kun arbejde for en uge eller to . Laser hårfjerning kan permanent fjerne hår på forskellige dele af kroppen

Process


I laser hårfjerning , læger bruger lysstråler til at skade hårsækkene , så de kan ikke vokse hår . De normalt sted laseren på huden, så stråler af lys kan komme til hårsækkene . Laser hårfjerning kan bruges til at slippe af hår i ansigtet , ryggen , armene , benene , bikinilinie eller brystet .

Frekvens


Mennesker normalt nødt til at få mellem fire og seks laser hårfjerning behandlinger før områder deres kroppe er helt fri for hår . De kan også være nødvendigt at få ekstra behandlinger for at holde håret væk bestemte områder i henhold til Mayo Clinic . Mennesker med mørkt hår og lysere hud har tendens til at bruge færre hårfjerning behandlinger end folk med andre hårfarver og hudtoner , ifølge en artikel af Mitchel Goldman for Consumer Guide til Plastic Surgery .

Før og efter Care


Før og efter laser hårfjerning behandling , skal patienten holde sig ude af solen og undgå solarier . De kan barbere , men bør ikke voks . En tan kan medføre blærer eller hudirritation efter at gå gennem laser hårfjerning , ifølge Mayo Clinic . Efter at få den procedure , bør patienten vaske det udpegede område med sæbevand lunkent vand og anvende antibiotika creme på det.

Risici

Som et resultat af laser hår behandling , kan mennesker udvikler hyperpigmentering , en misfarvning af huden , infektioner , udslæt , hudirritation , blærer eller skorper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------