Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder ud af, hvad type kunstige hofteled jeg har

   Nogle gange kan en person modtager en kunstige hofteled kun at finde ud af senere , at den del bliver tilbage eller de fælles behov , der skal revideres. Hvis du ikke kan huske hofte og fælles reservedel navn og nummer , eller din operation var år siden , kan du stadig finde den type af dele , de lægger inde i dig . Der er et par måder, du kan få adgang til disse optegnelser
1 .
Læs og gennemgå hospitalet papir, den ortopædiske kirurg kontor gav dig , når du var afsluttet . Disse bør omfatte oplysninger om din procedure , de dele og hvor meget det hele koste .
2 .
Ring til ortopædisk kirurg kontor , hvor du havde din operation gjort . Give de nødvendige oplysninger til at frigive dine optegnelser . Disse oplysninger vil omfatte datoen for kirurgi og kirurgens navn. I nogle steder , skal du bruge din forsikring nummer og fødselsdato .

3 .
Ring til hospitalet journaler afdeling for oplysningerne. Det bør være i stand til at give dig de oplysninger, du søger .
4 .
Gå til den ortopædiske kirurg kontor og tale med receptionisten eller den person, der har ansvaret for medicinske journaler . Bede hende om at skrive de oplysninger ned for dig , så du vil have en kopi .
5 .

Skriv et brev , der anmoder om oplysninger fra det hospital, hvor du havde din hofte kirurgi . Adresse Deres brev til den øverste administrative leder af hospitalet og lave en kopi af Deres brev . Hvis du ikke kender navnet på den øverste administrative leder , kalder hospitalet og spørge . I brevet , omfatter din fødselsdato , fulde navn og tidsrammen for behandlingen , og informere officer , som du ønsker oplysninger om dine kunstige hofteled . Skriv en opfølgning brev i to uger, hvis du ikke modtager et svar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------