Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan give en nyre til donation

   Dem, der lider af en alvorlig nyre lidelser kan stå tilbage med nyrer , der er knap funktion , der kræver brug af en dialyse maskine til at behandle affald . Nyredonation er en potentiel fix for nogle lidelser , med en rask donor , der giver en af sine nyrer til den syge person , som hvis de godkendes af modtagerens krop kan begynde at fungere ordentligt, og fjerne behovet for en dialyse maskine . donere til en ven eller elskede er en stor beslutning , der bør kun foretages efter nøje overvejelse

Du skal bruge:
gaze.
Sår rengøringsmiddel .
Metal klip .1 .
Rådfør dig med lægen overvåge den person, du ønsker at donere til at sikre , at patienten er i en betingelse for at modtage en nyre .

2 .
Sørg for at du er i det acceptable aldersgruppe for en donation . Du skal være over 18 for at blive betragtet og ikke ældre end i din tidlige halvfjerdsere .
3 .

Tag en blodprøve for at afgøre foreneligheden med potentiel modtager af nyrerne .

4 .
underkastes en lægeundersøgelse for at sikre, at du er sund og i stand til at give en nyre . Undersøgelsen vil afgøre, om din nyre fungerer godt nok til at blive værdifulde for modtageren , og også uanset om du er sund og stærk nok til at blive opereret .
5 .

Følg alle lægens ordrer i dagene op til operationen . Må ikke ryge eller tage medicin , der indeholder acetylsalicylsyre.
6 .
Tjek ind på hospitalet , når instrueret , ofte om morgenen af operationen . Når du er checket ind , vil personalet guide dig gennem yderligere forberedelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------