Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan slippe af med en dobbelthage hurtigt

  En dobbelthage opstår , når fedtet er placeret omkring halsen afskalninger ned og strækker huden . Det er mest mærkbar, når en person får vægt , men kan også være arvelig . Ifølge Shape Up America , dine gener , rygning og overdreven solbadning kan alle bidrage til sagging hud under hagen . Øve leve sundt på daglig basis er et must , hvis du ønsker at slippe af med en dobbelthage hurtigt

Du skal bruge: .
plastikkirurg
. Sukkerfrit tyggegummi .


1 .

Reducer mængden af fed mad du spiser det samme . American Heart Association anbefaler at vælge fødevarer lavt indhold af mættet fedt , transfedtsyrer fedt og kolesterol-som frugt , grøntsager , fisk , fedt-fri mejeriprodukter og magert kød-. at tabe fedt hurtigt
2

Deltage i full-body motion træning ofte . Ifølge den Nemours Foundation , er det umuligt at tabe sig i et bestemt område , ligesom under hagen , men du kan tone din krop og tabe fedt ved at indarbejde sunde motionsvaner i dit liv .
3 .

Deltag i hagen eller ansigtet øvelser flere gange om dagen for at bidrage til at styrke musklerne i din nakke og under hagen . Punkt hagen opad og rynke dine læber . Hold denne stilling i ca 10 til 15 sekunder og slip .

4 .
Hvis du stadig ikke har set de resultater, du søger, kan du overveje at oprette en aftale med din lokale plastikkirurg for at anmode om en fedtsugning procedure, som kan fjerne din dobbelthage hurtigt . Ifølge University of South Alabama Health System Plastic Surgery Center , er fedtsugning en kirurgisk procedure , der fjerner aflejringer af overskydende fedt fra specifikke områder af kroppen , ansigtet og på halsen og kan bruges til at reducere en dobbelthage . Nøje overveje fordele og ulemper forbundet med at få fedtsugning , da proceduren er forbundet med flere sundhedsmæssige risici. Under fedtsugning udføres for at fjerne din dobbelthage kan være den hurtigste måde at tabe de uønskede funktionen , men vær opmærksom på at det også vil blive dyrt .

gode råd og advarsler


 • Prøv at tygge sukkerfrit tyggegummi for at bidrage til at styrke musklerne under hagen .
 • henvisning udelukkende på hagen og ansigtet øvelser for at slippe af med en dobbelthage hurtigt vil ikke arbejde . Ifølge Shape Up America , øvelser for nakke , vil virksomheden og tone de underliggende muskler i nakken og under hagen , men de vil ikke ændre strukturen i huden og gøre den mere elastisk .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------