Position: sygdoms > kræft >

obligatoriske krævede prøver for at blive en plastikkirurg

   Plastikkirurger give en række kosmetisk og rekonstruktiv kirurgisk tjenester , fra kroppen skulptur til ganespalte reparation . Vej til at blive en plastikkirurg er lang og kræver mange års træning og test

High School


Det første skridt til at blive nogen form for læge er at opgradere high school med gode karakterer og høje scores på enten Scholastic Aptitude Test , eller SAT eller Admissions kollegiet Test , eller vægtafgift. Disse standardiserede test består af matematik og verbale sektioner , samt et essay. Begge er blevet accepteret af college indlæggelser bestyrelser .

College


Det næste skridt til at blive en læge er at gøre godt i college , eksamen med høje karakterer , relevant fritidsaktiviteter og høje score på Medical College Admissions Test , eller MCAT . Den MCAT test viden om biologiske videnskaber , naturvidenskab og verbale evne som supplement til en skriftlig essay . Ti point for hver af de tre sektioner , der giver mulighed for en samlet score på 30 . Den skriftlige essay får et brev karakter . En score på 26 eller højere betragtes som meget konkurrencedygtig .

Medical School


Sammen med passerer kursus undersøgelser og kliniske rotationer , de to første dele af USA Medical licenser undersøgelse , eller USMLE , skal tages . Kendt som USMLE I og II , de bliver taget efter den anden og tredje år af lægestudiet hhv. De tester viden om de grundlæggende videnskaber og kliniske viden og evnen til at udføre en grundlæggende diagnostiske undersøgelser og giver en differentialdiagnose .

postgraduate-uddannelse

Efter medicinsk skole , skal plastik kirurger gennemgå seks til ni års ophold og fællesskab uddannelse . Dette omfatter at tage USMLE III, som er nødvendig for certificering og en licens til at praktisere . Det yderligere tester kliniske færdigheder , der forventes af en nylig medicinsk skole graduate .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------