Position: sygdoms > kræft >

blødning efter en samlet hysterektomi

   En hysterektomi er en operation , hvor livmoderen er fjernet fra en kvindes krop . En hysterektomi i sidste ende ender menstruation , og du kan ikke længere blive gravid , når denne operation har fundet sted . En hysterektomi kan også omfatte fjernelse af andre organer og væv

Hvad kan man forvente


Blødning i de første fire til seks uger efter en hysterektomi er normal . Efter en hysterektomi menstruationen i sidste ende vil stoppe , men dette første blødning er normalt . En årsag til bekymring ville være, hvis blodet er lyse rødt i stedet for en lys rød til brun farve .

Typer


Der er forskellige typer af hysterektomi operationer . En delvis hysterektomi også omfatter fjernelse af den øverste del af livmoderen . En komplet hysterektomi er , når livmoderen og livmoderhalsen er fjernet . En bilateral salpingo-oophoectomy omfatter fjernelse af livmoderhalsen , kan livmoder , æggestokke og æggeledere .

Begrundelsen for en hysterektomi


En hysterektomi foretages af forskellige grunde , herunder hvis en kvinde er blødning uden for normal menstruation cyklus og det er ikke styres med andre metoder . Kvinder, der har alvorlige endometriose , som er uterine væv , der vokser ud af livmoderen , stigende bækkensmerter , en tabt livmoder eller livmoderhals kræft er ofte kandidater til en hysterektomi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------