Position: sygdoms > kræft >

hvad er 5 ethibond ?

   Et kirurgisk sutur fremstillet af Ethicon , er 5 Ethibond lavet af nylon , flettede at gøre det lettere at håndtere og farvet grøn for at gøre det synligt mod blod og væv . Det er ikke opløses over tid og ikke absorbere kropsvæsker

Størrelse


Kirurgiske suturer størrelse eller diameter er normalt angivet med en række nuller , såsom 5-0 ( også skrevet 00 tusind ) . Den Ethicon produktkatalog liste 5 Ethibond uden nuller , men det kommer i flere længder og med forskellige raenket -on ( vedlagt ) nåle . Ethibond også kommer i andre størrelser , fra 1 til 6.

Bruger


Forfatterne af " Kirurgisk Teknologi til kirurgisk teknolog " beskriver 5 Ethibond som nyttige i øjenkirurgi og sener reparation . Den hjertekirurgi Forum nævner andre formål, herunder i åbne hjerteoperation at reparere brystbenet . I fraktur reparation spænding banding , er det sammenlignes med rustfrit stål .

knob


I " Kirurgisk Teknologi til kirurgisk teknolog , " forfatterne opmærksom på, at 5 Ethibond er lidt svært at håndtere og slips , og at det holder knob dårligt . H. W. Boothe , Jr. , DVM , MS , anbefaler at bruge mindst fire kast med en knude , når kombinationsklausulerne nylon sutur , som ville omfatte 5 Ethibond . E. J. C. Van Rijssel , et al , skriver i " Obstetrik og Gynækologi , " støtte dette ved at vise, at bruge mere knude kaster er mindre traumatisk for væv end at bruge en større sutur størrelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------