Position: sygdoms > kræft >

hvem der betaler , når det uforsikrede gå til hospitalet ?

   Hvis nogen er dårligt syge eller skadede, de plejer at gå til hospitalet . Et sygehus besøg er dyrt , men ofte Forsikringen dækker det meste af det . Hvis en person ikke har forsikring , der er alternative måder at dække regningen

Hvordan Hospital Bill bliver betalt


De fleste hospitaler har næstekærlighed omhu, som opfanger en del af eller hele fanen . Enhver , der er uforsikret er berettiget til at ansøge om velgørenhed pleje . Hvis det er en ældre person , chancer er de er på Medicaid . Hvis personen er syg og handicappede , Medicare , som er en anden regering program opfanger fanen. Forudsat at ingen af disse er en mulighed , kan den person, der betaler regningen selv i en betaling plan eller i sin helhed .

Sådan Modtag Charity Care eller Medicaid


Kontakt fakturering afdeling eller en socialrådgiver på hospitalet at få en ansøgning om velgørenhed pleje . Levere den nødvendige papirarbejde , herunder kontoudtog og enhver form for aktiver . Hvis du har brug for at gå på Medicaid , indsende kontoudtog med angivelse du har under en række aktiver og Medicaid vil med tilbagevirkende kraft dække hospital regninger , mens du udfylder ansøgningsprocessen. Hvis du allerede har Medicaid /Medicare er de regninger som regel sendt ret til disse organer .

Sådan at bestemme den procentvise


Hver hospital og stat er anderledes , men ud fra velgørenhed pleje er , at jo færre aktiver en individuel har , jo højere chance for at få velgørenhed pleje , og jo højere procentdel af hospitalet regningen vil blive betalt . Når det kommer til Medicaid /Medicare , det meste af tiden lovforslaget er dækket helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------