Position: sygdoms > kræft >

hvæsen efter en lobectomy

   Formålet med at have en lobectomy er at forhindre spredning af kræft i lungerne eller andre dele af kroppen . Lobectomies desuden behandle kronisk obstruktiv lungesygdom , eller KOL . emfysem og kronisk bronkitis er nu betragtes som former for KOL

Lunger


Din lungerne bringe ilt ind i din krop og derefter frigive kulstof dioxide. The højre lunge består af tre kamre . De Lappe er kendt som den overlegne lap , den midterste Lap , og ringere lap . Din venstre lunge har to kamre , der kaldes den overlegne og underlegne .

Lobectomy


Lobectomy procedurer kræver kirurgen for at afdække den lungerne med et snit efter at patienten har modtaget generel anæstesi. Kræft eller syge lungevæv i et bestemt lap derefter fjernes, og overskydende væske fjernes med en dræn .

Hvæsen


Symptomer på hvæsen og åndenød ofte ledsager tilbagevendende bronkitis , der kan skyldes lobectomy operationer . Mange patienter , der modtager drift til behandling af KOL også opleve hvæsen efter indgrebet . Ilt er faktisk den eneste behandling for denne særlige symptom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------