Position: sygdoms > kræft >

hvordan du fjerner pinguecula

  Pingueculae er noncancerous vækster , der vises på den hvide del af øjet , og selv om de ikke udgør nogen umiddelbar fare for dit syn , kan være kosmetisk mishagelige . Pinguecula vækster har været knyttet til solen og er fremherskende blandt dem , der arbejder udendørs . For dem , der lider af pinguecula , der lever med det grimme væksten kan blive for meget og kan vælge den eneste udsendelse procedure til rådighed for dem
1 .
Opsæt en aftale med din læge og få ham med at bestemme , om du har pinguecula . Du skal være diagnosticeret med pinguecula før du kan fortsætte med planer for kirurgi .
2 .
Kontakt din læge , hvor kirurgiske procedurer og er tilgængelige for dig . Typisk procedurer , der anvendes til behandling af pinguecula kan omfatte laser øje kirurgi og podning . Planlæg din procedure , når du har bestemt hvilken løsning der er bedst . Dit helbred status vil bestemme, hvad kirurgiske procedurer er tilgængelige for din sag .

3 .
Følg alle præoperative trin fra din læge med henblik på korrekt forberede din kommende operation . Fælles præoperativ skridt for øje kirurgi kan omfatte at undgå brugen af øjet kontakter og øjenmakeup med henblik på at reducere risikoen for infektion og undgå indtagelse af alkohol et par dage før din operation .
4 .

Fortsæt med proceduren for at fjerne dine pingueculae . Fjernelse af pinguecula resulterer ofte i ardannelse og kan tage flere uger til fuldt ud at helbrede . Rådfør dig med din læge, hvis du føler nogen komplikationer kan være opstået fra operationen .

gode råd og advarsler • Fjernelse af pingueculae ikke garantere , at den ikke vil vende tilbage . Sørg for regelmæssigt at se en læge for at tjekke tilstanden af dine øjne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------