Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan sove efter anæstesi

  Søvnforstyrrelser efter anæstesi og kirurgi er en fælles begivenhed . Jo mere kompliceret operation , jo mere sandsynligt er det, at du vil have problemer med at sove et par dage bagefter. Mangel på søvn kan forsinke din krops naturlige helingsproces og øge dit niveau af smerte . Flere faktorer kan bidrage til manglen på god søvn til normale tider efter enhver form for kirurgi , herunder smerter , stress og en afbrydelse af din normale tidsplan . Hvis du er indlagt efter operationen , kan den støj, travlhed og hyppige besøg af plejepersonalet påvirke din evne til at sove .
1 .
Få en anbefaling fra din læge om smerter kontrol efter din operation . Smerter kontrol er afgørende for at genvinde en normal søvn mønster .
2 .
Etablere en behagelig atmosfære for søvn . Før din operation dato , forberede dit soveværelse med ekstra puder til støtte og dæmpning og har andre komfort poster på hånden , som flaskevand , væv og snacks .

3 .
Sæt en omtrentlig tidsplan til din lur og sengetid . Sovende for meget i løbet af dagtimerne vil påvirke din evne til at sove om natten .
4 .
Øvelse nonmedical behandlinger for søvnløshed . Afspændingsteknikker og miljømæssige kontrol , såsom at holde dit soveværelse rolig , køligt og mørkt , vil bidrage til at genoprette din naturlige søvn vaner .

gode råd og advarsler • Må ikke tage medicin for smerter eller søvnløshed efter kirurgi uden lægens godkendelse .
 • Kontakt din læge , hvis din normale søvnmønster ikke vender tilbage i to til tre uger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------