Position: sygdoms > kræft >

hvordan man opsætter en dobbelt - kontrast barium lavement

  Barium lavement bruges til en række årsager . Den mest almindelige årsag til denne procedure er at tjekke for kolorektal cancer . For at testen er korrekt udført , skal patienten grundigt uddannet på betydningen af proceduren , og hvor kritisk det er at følge hvert skridt i processen . Som en sundhedsinstitution arbejdstager , kan det være dit ansvar at forberede patienten til denne vigtige procedure . Testresultater er mest præcise , når patienten er velforberedt , informeret og instrueret .

Du skal bruge:
informationsbrochurer


1
Revision og dokumentere patientens aktuelle medicinske problemer , tidligere sygehistorie , allergier og datoen for eventuel tidligere . barium test .

2 .
Instruer patienten til at starte en klar væske diæt tre dage før testen , og at drikke masser af ikke-kulsyreholdige væsker én dag før prøven . Disse foranstaltninger vil forberede patienten til den store tarmskylning er nødvendige for klarere fortolkning af barium x-ray .
3 .
Informér patienten , at der efter al indtagelse af væske han skulle tage en række af afføringsmidler , ordineret af lægen , at skylle resterende væske og fecal spørgsmål ud i tyktarmen.
4 .

Bed patienten tage yderligere udrensning lavementer og stikpiller ordineret af lægen om morgenen af proceduren .
5 .
Giv patienten en detaljeret udskrift af oplysninger, som du bare diskuteret , sammen med den tildelte røntgenafdelingen placering og kontakt telefonnummer . .
6
Lad patienten for at stille spørgsmål forsikre dem om, at nogen er altid til rådighed for at tale med dem om andre bekymringer , som de måtte have

. Tips og advarsler


 • Dette materiale er beregnet til licens sundhedspersonale .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------