Position: sygdoms > kræft >

hvordan man tatovering over ar

  Efter en ulykke eller kirurgi , kan en uskøn ar tilbage. Når det er fuldstændigt helbredt , i mange tilfælde kan en ar effektivt skjult af en tatovering . Den tatovering processen er den samme som for alle andre områder af kroppen , selv om de farvede blæk kan få brug for flere sessioner for at blive fuldt etableret og skitserer kan forekomme mere sløret , end de ville på ubeskadiget hud . Nogle mennesker , der har haft sådan en tatovering rapport en stor følelse af empowerment og frigivelse , en fornemmelse af, at de har vundet over en grimt ar og affinde sig med den ulykke eller operation , der forårsagede den .

Du skal bruge:
Hæderkronede og kompetente tatovør
. Make-up eller et organ maling .
Lange spejl .

Consulting1 .
Vælg en tatovør med omtanke . Det er bedst at handle på en anbefaling fra nogen, du kender og stoler på. Bede om at se fotografier af en kunstners tidligere arbejde eller for at se referencer fra tilfredse kunder . Et tegn på, at en tatovering studio er hæderlige er, at de faciliteter er reguleret af din tilstand . Når du har valgt en tatovør , til telefon arrangere en høring .
2 .
Besøg tatovering studiet for at kontrollere, at det er af god standard . Sørg for, at det har en autoklave og ultralyd rengøringsmiddel til sterilisering og vedligeholdelse hygiejnisk udstyr og en mærket kanylebøtte for bortskaffelse af brugte kanyler . Den tatovør burde bruge plastik skjolde rundt tatovering udstyr og bør bære handsker . Studiet skal være ryddeligt og rent .
3 .

Spørg din læge , hvis det ar , du ønsker at dække , er lyserød farve eller er øm eller smertefuld på nogen måde . Hvis ja , kan dette ar stadig være healing , og det er uklogt at tatovering det på nuværende tidspunkt. Du bør vente mindst 12 måneder efter et ar er opstået inden du forsøger at dække det med en tatovering . Se også med din læge om, hvorvidt en keloid , område eller en hævet for ardannelse , er velegnet til tatoveringer.

Design


1 .
Vælg et passende design , efter drøftelser med din tatovering kunstner , til at dække arret . Husk , kan tatoveringen ikke slette arret , kan heller ikke ændre konturen eller konsistens af huden i arret området . Et design med flydende linier, der følger formen af arret forventes at producere det mest tilfredsstillende resultat . Til formål at indarbejde arret i designet i stedet for blot at udslette det ud .
2 .

Tag dig tid derhjemme til at overveje udformningen . Husk , vil det være permanent , så du skal ikke haste ind i en afgørelse . Bruge make-up eller et organ maling for at spore den omtrentlige design på arret område af kroppen .
3 .
Vis dine sporing i en lang spejl , der tillader dig at se design på tæt hold og fra en afstand , samt fra forskellige vinkler . Kun benytte sig af booking en aftale for at få tatoveringen gjort , når du er helt sikker på det er hvad du vil.

Procedure


1 .
Bliv så stille som muligt under Den tatovering proces . Du kan opleve, at du lytter til musik vil bidrage til at tage dit sind ud ubehag.
to .
Hold tatovering dækket med et beskyttende pad for en dag eller deromkring . En vis mængde af blødning er fælles med enhver tatovering , og det er vigtigt at holde en ny tatovering dækket for at forhindre infektion . Følg vejledningen din tatovering kunstner giver om at holde din tatovering infektion-fri.
3 .
Vend tilbage til studiet , hvis områderne farvede blæk vises ujævn efter den beskyttende puden er fjernet . Flere sessioner kan være nødvendige for at indføre tilfredsstillende områder af farve, når tatoveringer over arret hud .

gode råd og advarsler


 • Sats for en mindre " test tatovering " i en meget begrænset og mindre synlige område af arret væv , hvis du er bekymret for , hvor godt arret hud kan holde blækket . Hvis du er tilfreds med din " test tatovering ", kan du få designet udvidet til at omfatte resten af ar på et senere tidspunkt .
 • Tatovering ethvert område af huden , især hvis det er arret , bør ske ved en professionel og erfaren praktiserende læge , i henhold til American Society for Dermatologisk Kirurgi . Tatovering kan beskrives som en form for mindre kirurgiske indgreb , så det burde ikke være forsøgt en indenlandsk , casual eller gør-det- selv basis .
 • Tatovering på ethvert område af huden bærer en vis grad af risiko . Infektioner kan opstå , eller keloider --- en type rejst ar som dannes under helingen ( se Referencer 4 , Ressourcer 4 ) --- kan blive irriteret og øm ( se Referencer 3 ) .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------