Position: sygdoms > kræft >

kolonner i vertebrale buen

   I anatomi , om rygsøjlen ( eller neurale ) Arch er en cirkel af knogle , der løber langs den bageste side af vertrebral kolonnen . Den rygsøjlen Buen er ikke sammensat af kolonner selvom det er en del af rygsøjlen og er afgørende for vores overlevelse . Derudover buen overvåger adskillige processer for artikulære og muskuløs vedhæftede filer .

Vertrebral Arch og Vertrebal Kolonne


Den vertrebral bue stiger dorsalt ved siden af rygsøjlen , der omgiver og beskytter rygmarven . Den overordnede struktur består af 33 ryghvirvler forbundet med leddene og diske , der giver mulighed for fleksibilitet i ryggen, mens ledbånd og muskler stabilisere kolonnen , så vores krop ikke flop over som gelé . Denne kolonne er sammensat af fire anteroposterior krumninger . thorax , sakrale , livmoderhalskræft , og lumbale

Dele af Vertrebal Arch


Den vertebrale bue omslutter foramen ( som huser rygmarven og hjernehinden ) , et par pedicles ( som forbinder vertrebral svangen og kolonne ) , og et par bladplader ( som sikring for at afslutte et tag for buen ) .

Processer af vertebrale Arch


Den vertrebral svangen støtter syv processer . Det understøtter fire artikulær processer ( to overordnede og to inferior) at bidrage til at stabilisere rygraden . Buen også tilsyn to tværgående processer ( formål at koordinere bevægelser mellem vertebrale muskler og ledbånd ) , og en spinosus proces , en spinkel fremskrivning fra bagsiden af buen , som muskler og ledbånd er vedlagt. Denne fremskrivning kan føles som en serie af bump ned ad ryggen .

vertebrale Arch Fejl og Arbejdsskadestyrelsen

Den vertrebal Buen er underlagt adskillige medfødte defekter og skader . For eksempel kan et bilateralt særskilt neurale bue forstyrre artikulære processer . Bristning af den synchondrosis resultater i vertebrale knogle segmenter , som ikke vil genforene under helingsprocessen . Problemer kan også skyldes unormal konformationer af bladplader , som resulterer i pseudo-artikulationer med pedicles . I en undersøgelse fra Spinal Research Unit i Harlow Wood Orthapoedic Hospital , 40 patienter med spondylytic fejl af lændehvirvelsøjlen er blevet bedømt ved magnetisk resonans billeddannelse og sammenlignet med en kontrolgruppe . Undersøgelsen viste, at gruppen med spondylytic mangler var mere som tilbøjelige til at lide neurale bue fejl som følge af disken degeneration .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------