Position: sygdoms > kræft >

kraveben kirurgi

   Mens de fleste kraveben skader helbrede på egen hånd, kan kirurgi være nødvendig i visse tilfælde at nulstille tilpasningen af en brækket knogle

Symptomer


De tegn på en brækket kraveben omfatter hævelse , blå mærker og stivhed . Hvis du hører en knagende lyd , når du flytter din skulder eller føle en bule i nærheden af skulder området , kan dette betyde et brækket kraveben . Personer under 20 år er i større risiko for kraveben skade, da kraveben endnu ikke er fuldt hærdet . Ældre mennesker med nedsat knoglestyrke er også i fare .

Surgery


Hvis kraveben har flere pauser , eller hvis det er yderst fordrevet , kan kirurgi være den eneste behandlingsmulighed . Hvis knoglen har gennemboret gennem huden , så er det presserende behov for opmærksomhed . Operation for et brækket kraveben kan omfatte brug af skruer , stænger og plader til at sætte knogle i den korrekte position , så det kan heles ordentligt .

Komplikationer


Mens komplikationer er usandsynligt , alle operationer indebærer en risiko , og er der chance for, at efter kraveben kirurgi , kan en infektion er fastsat i eller knoglen kan ikke helbrede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------