Position: sygdoms > kræft >

nyttiggørelse fra en knyst skrue fjernelse

   Din kirurg stabiliserer leddet i din fod med en skrue efter knyst fjernelse . Når opheling har fundet sted , kan skruen fjernes kirurgisk . Recovery efter denne procedure kan tage flere måneder , og kan kræve medvirken af en fysioterapeut

indledende bedring


Indledende rekonvalescens efter at have forladt hospitalet eller klinikken består i at føre de berørte foden hævet så meget som muligt og jævnligt isdannelse det berørte område . Glasur og opstalt hjælper med at reducere hævelse af det berørte væv . Din læge kan anbefale at bruge en pind eller krykker til at hjælpe dig med at få rundt i de første par dage eller uger efter proceduren . At holde bandager tørre er vigtigt at den samlede inddrivelse tid .

Medicin


Du kan ordineres medicin såsom smertestillende og antibiotika for at medvirke til at minimere eventuelle gener , du er i , og minimere risikoen for infektion . Feber eller blod dræning på din bandage kan være en indikation af en infektion , og lægehjælp skal søges omgående .

Overvejelser


Din mund vil blive hævede og smertefulde i flere måneder efter indgrebet. Læger ofte anbefale, at bløde sko , der giver støtte, såsom sneakers , skal bæres under inddrivelse tid . Høje hæle og flip flops er ikke anbefales. Din læge kan anbefale , at du ser en fysioterapeut for at bidrage til at lette din opsving .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------