Position: sygdoms > kræft >

overflødig kolon sigmoidectomy prognose

   Den afskedigede kolon refererer til en tyktarm , der har ekstra løkker af tarmen og er længere end den gennemsnitlige tyktarmen . I sjældne tilfælde kan tyktarmen blive snoet og kræver operation

Detection


Normalt en redundant kolon er blot en anatomisk variant , der ikke udgør nogen problemer . Faktisk kan du leve hele dit liv og aldrig vide, at du har en længere end normalt kolon . Ofte er en redundant kolon opdaget , når en patient har et kolon X-ray udført for at undersøge symptomer på en uafhængig tilstand .

tarmslyng


Nogle gange er ekstra længde i tyktarmen kan blive snoet og blokere tyktarmen. Denne betingelse , kendt som en tarmslyng , er en sjælden , men alvorlig tilstand , som kræver øjeblikkelig lægehjælp . Symptomer på en blokeret og vredet tyktarm er mavekramper , udspilning , kvalme , opkastning og smerter i underlivet .

Behandling


A tarmslyng eller snoet tyktarm, kan kræve kirurgisk fjernelse af den del , der er blevet snoet og blokeres . En sigmoidectomy henviser specifikt til fjernelse af en del af sigmoid tyktarmen , som er S- formede del af tyktarmen findes lige over endetarmen . En kolektomi henviser til en procedure for at fjerne en del af tyktarmen . Afhængig af hvor tarmslyng eller blokering opstår , kan kirurgisk eller ikke-kirurgiske procedurer der skal anvendes til at korrigere tilstanden.

Prognose

Hvis operation er påkrævet, behandling for sigmoid tarmslyng indebærer ofte fjerne en del af tyktarmen og genindtrådte den. Alle kirurgi bærer risiciene, og der er en chance for lækage kan forekomme på det sted , hvor tyktarmen er svarede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------