Position: sygdoms > kræft >

post - kirurgi pleje af en sparc cystoskopi

   En SPARC cystoskopi bruges til behandling af kvindelig urininkontinens . Det virker til at afhjælpe inkontinens , som er ufrivillig frigivelse af urin under aktiviteter såsom nysen , hoste eller latter . Under operationen , er en slynge anbragt under urinrøret for at give det ekstra støtte under disse aktiviteter

Smerter


Efter operationen , du vil sandsynligvis have flere medikamenter . Den ene er at behandle de smerter du oplever post-kirurgi . Medmindre din kirurg har givet dig specifikke instruktioner om denne medicin , kun tage en smertestillende pille , når du har brug for det , og ikke tage mere end det anbefalede beløb . Tager mere end instrueret kan føre til en overdosis .

Infektion


Et andet vigtigt post-kirurgi recept er den du får for antibiotika . Disse er truffet for at reducere din risiko for infektion , og du bør tages hele anbefalede dosis . Må ikke afbryde antibiotika , også selvom du føler dig godt . En ufuldstændig løbet af disse medikamenter kan føre til infektioner , der er endnu sværere at helbrede .

Blodpropper


Så snart som anbefalet af din læge , begynder at flytte rundt ved at tage korte ture . Selvom du ikke vil være i stand til at tolerere anstrengende fysisk aktivitet umiddelbart efter din operation , gå rundt i huset i de følgende dage mindsker din risiko for at udvikle farlige blodpropper i benene .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------