Position: sygdoms > kræft >

problemer med crystalens

   Den Crystalens erstatter okulær linser beskadiget af forhold såsom grå stær og refraktionsindeks linse sygdom . Det er et alternativ til den traditionelle intraokulær linse ( IOL ) , der ikke giver mulighed for forskellige områder af synet . Den Crystalens kaldes en " imødekommende IOL "i , at det er designet til at rumme mange intervaller af vision , herunder fokus på objekter up-close og langt væk . Denne indkvartering fører til påstande, Crystalens fungerer som den naturlige linse i øjet . Men der er flere potentielle problemer forbundet med Crystalens at overveje, før ind for det.

Vision Range


Det Crystalens normalt ikke forbedrer læsning række vision. Ofte efter , at proceduren , der stadig patienterne har brug for læsebriller . Det heller ikke fuldt ud genopretter din vision 's bolig , og hos nogle patienter , er det værre end før operationen . I teorien er en imødekommende IOL formodes at give dig mulighed for at fokusere på close- up , mid -range og langt væk objekter , mens en unaccommodating IOL ikke . Selvom Crystalens generelt præsterer bedre end unaccommodating IOLs , bør patienterne ikke forvente en tilbagevenden til normale øje funktion . I nogle tilfælde , også patienter rapport ser glorier omkring tændte genstande såsom forlygter efter fik Crystalens .

Tilpasning


Tilpasning refererer til i hvor høj grad øjet tilpasser sig den nye linse , om dens maksimale funktion efter helbredelse . Når øjet tilpasser sig den nye linse , så ved du , hvad øjet funktioner du vil eller ikke vil stå tilbage med . På dette tidspunkt vil du vide, hvis dit syn er begrænset nok til at berettige læsebriller permanent , eller hvis du kan forvente , at dit nattesyn altid vil være svækket af glorier . Desværre , tilpasning tidspunktet for Crystalens er langvarig . det tager op til et helt år før du vil vide , hvor godt dine øjne har tilpasset til implantatet

Cost


Den Crystalens Proceduren er dyrt , kræver en meget erfaren kirurg . De gennemsnitlige omkostninger for Crystalens procedure er mellem $ 3. 500 og $ 5. 500 pr øje . Mange forsikringer dækker kun en del af omkostningerne . Nogle planer kan kun dække udgifter til den kirurgiske procedure og ikke Crystalens selv . Andre planer kan omfatte slet ingenting . Spørg din forsikring plan for at finde ud af , hvad fordelen er , før der proceduren.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------