Position: sygdoms > kræft >

typer af ligering produkter

  

Du skal bruge:
Hæderkronede og kompetente tatovør
. Make-up eller et organ maling .
Lange spejl .

En ægleder ligatur er en almindelig form for kvindelig prævention . Nogle gange refereret til som " at få din rør bundet , " det refererer til forskellige ligatur metoder og produkter , der anvendes til at forebygge sædcellerne i at nå et frugtbart æg . Men hver metode bærer en række risici og fordele , og ingen metode er 100 procent effektive .

Tubal Klip


Dr. Jaroslav Hulka fra Chapel Hill , North Carolina , udviklede æggelederne klip eller Hulka Klip . Det er en fjeder klip med en hængsel , der er placeret på æggelederen , tæt på livmoderen . Generelt under en ambulant , laparoskopisk procedure , er 7mm klippet placeret over røret og komprimeret . Denne metode giver den mindste mængde af skader på æggelederen , ifølge Chapel Hill Tubal Tilbageførsel Center .

Tubal Ring


Den tubar ring , kaldet Yoon ringen , Lay Loop og Falope ring , er en silastic band , som også er placeret rundt om æggelederen . Det kræver en 2 til 3 cm sektion af rør for en vellykket placering . Lægen bruger en kegleformet applikator og trækker røret op , hvilket medfører en " knækket ". Han placerer ægleder ring på det . Den metode medfører ardannelse i æggelederen , på grund af manglende blodgennemstrømning . Dette forhindrer sædcellerne i at nå ægget .

Ligatur Band


Den mest almindelige teknik er den Pomeroy . Denne metode indebærer at binde en del af æggelederen med en resorberbar ligatur band produkt, der anvendes til en tubal ligatur og fjerne en del af røret . Efter at væv er fjernet , røret begynder healing og former arvæv . Bughinden væv --- der dækker indre organer --- vokser over ende af røret og ligatur opløses. Dette efterlader en kløft mellem hver ende af røret , forebyggelse befrugtning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------